Disclaimer voor Scaut.nl

Scaut BV (Kamer van Koophandel: 60370718), verleent u hierbij toegang tot Scaut.nl.

Scaut BV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid.

Scaut BV spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Scaut BV.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Scaut BV.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Scaut BV nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. Auteursrechten Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Scaut BV.

Garantie
3 Jaar.
Betalen
bij levering.
Bestellen
zonder aanbetaling.
 • PROEFZITTEN +

 • Scaut Druten: Geopend Zaterdag van 10:00 tot 15:00. Dinsdag tot en met Vrijdag op afspraak. +

  Scaut BV
  Nijverheidsweg 1-E
  6651 KS Druten Nederland
  Tel 06-54364355
  K.v.K. nr.: 60370718
  BTW nr.: NL 853880128B01
 • 1
 • Scaut BV is een groothandel die ook verkoopt aan particulieren, dus extra voordeel ! +

 • Contact +

  | Willie. Tel: 06-54364355 | WhatsApp | E-Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |
 • Transport +

  Transport Scaut.nl beschikt over een eigen bezorgdienst. Na het bestellen word je gebeld om een datum en tijd in te plannen.

  Onze chauffeurs leveren stoelen en fauteuils op de door u gewenste plaats in huis Wij pakken alles uit en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee retour. Etage leveringen zonder binnenlift verzorgen we tot maximaal de 1e etage.
 • Betaalmethodes +

  Contant betalen bij aflevering. Houd er rekening mee dat wanneer je voor deze mogelijkheid kiest je contant en gepast af moet rekenen.

  Betalen met iDeal bij aflevering. Wij sturen u via e-mail een iDeal link. Bij aflevering kunt u de link gebruiken om te betalen via iDeal.

     
 • Levertijden +

  Levertijd 6 tot 8 weken.
 • Onze Leersoorten +

  Het leder op onze stoelen en banken is van buffels.

  Ongecorrigeerd Buffelleer

  Dit buffelleer krijgt zijn uitstraling door de handmatige oppervlakte kleuring Hierdoor is geen model hetzelfde en is kleurverschil onvermijdelijk. Het leer is een natuurproduct waar in meer of mindere mate oneffenheden zoals oude littekens, insectenbeten en schrammen zullen zitten. Dit is kenmerkend voor ongecorrigeerd leer en doet niets af aan de kwaliteit van het leer.

  Gecorrigeerd Buffelleer

  Dat houdt in dat de littekens en andere oneffenheden in de huid zijn afgeschuurd en opgevuld. Vervolgens is het leer door en door geverfd en afgewerkt met een beschermlaag van lak. Deze beschermlaag biedt extra bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht, vuil, vocht en etensresten.

 • Retourneren +

  Uiteraard doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Mocht u desondanks toch uw bestelling willen annuleren dan kunt u aanspraak maken op uw herroepingsrecht / retourrecht binnen 14 dagen vanaf de dag van levering. De retourkosten zijn voor heel Nederland € 50,00 ex btw. In geval van retourneren vragen wij u een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw ordernummer.
 • 1